Despre noi

Cine suntem?

Cu peste 20 de ani de experiență în comerțul cu beton amprentat decorativ și beton elicopterizat sau orice sapa de beton , oferim manopera cat și aprovizionarea pentru persoane fizice și persoane juridice. Aveti nevoie de un nou pavaj, o renovare a spatiului din curte sau orice alt spatiu de de relaxare?

Va  oferim soluţii de pavaje  pentru a obține, reînnoi  sau reabilita soluri la nevoile dumneavoastră. Pardoseli Beton amprentat și tehnici de lustruire, produse si proceduri îndeplinesc cerințele de estetică, igienă, siguranță, securitate și de întreținere facilități.

Experienta noastra in acest sector ne permite să vă oferim termene scurte de acțiune și realizarea, in cât mai puțin timp posibil pentru aplicarea betonului amprentat . Noi ducem la reducerea la minimum neutilizarea  zonelor care ne-au fost încredințate, asigurând garanție lucru executat.

Este in puterea  profesiei noastre sa vă permitem să profitati de cel mai bun coeficient pret / calitate, fara a sacrifica calitatea de bază a muncii. Ceea ce este mai bun cartea noastra de vizita este lista de clienti si  referintele noastre. Ea simbolizează recunoașterea propria noastră tehnologiea și încrederea continuă a clienților noștri.

beton amprentat
Beton Amprentat
Betonul amprentat este de fapt o podea de aproximativ 10 centimetri grosime a cărei suprafață este colorată și are un relief...
beton elicopterizat quartz gri
Beton Elicopterizat
Prin aplicarea finisajului stratul de suprafață, produs și suprafața de culoare, format din minerale si pigmenti care vor permite obținerea...
Reabilitare pavaj
Dam viata vechiului pavaj ajutandu-l sa redea frumusetea lui initiala...
Contacteaza-ne!
close slider

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar de telefon (necesar)

Subiect

Mesaj